Professionel samarbejdspartner
Mange års erfaring med sikkerhedsbelysning og installationsbranchen

Som professionel samarbejdspartner kan vi i fællesskab finde frem til de produkter som passer til den opgave som du sidder med.

EXIT ZONES sortiment omfatter alt fra selvforsynende flugtvejs- og panikbelysningsarmaturer til markedets førende centralanlæg.

Din sikkerhed, vores garantiSom din samarbejdspartner glæder vi os til at tilbyde

Fælles for alle vore produkter er, at de kan tilpasses slutbrugernes ønsker og behov.

Besøg EXIT ZONEs produktkatalog her - og se oversigten over vort omfattende sortiment indenfor flugt- og panikbelysningsarmaturer, central- og nødstrømsanlæg, tilbehør og meget mere.

Rådgivning om regelsæt

I samarbejde med rådgivende El-ingeniør eller el-installatør yder Exit Zone branchens bedste rådgivning.

For at sikre dig det bedste projekt, kan vi vejlede dig igennem regelsættet i.f.t. BR18, HD60364, EN1838, DS/EN 12193 samt DBI vejledning 34.

Vi kan hjælpe med alt lige fra selvforsynende armaturer til det mest avancerede centraludstyr med webinterface, hvor armatur adresser programmeres i centralens software, driftsstatus vises i oversigt, og ved anvendelse af detaljerede grundplaner kan alle installerede lyskilder, herunder type og driftsform, vises grafisk.

Se regelsæt her (pdf)

 

Projektforslag

Vi tilbyder at udarbejder et komplet projektforslag, med udbudsmateriale, tegninger samt armaturbeskrivelser. Forud for projektering fastlægges omfang, systemvalg samt driftsmæssige forhold.

Se mere om projektforslag her (pdf)

 

Exit Zone KonceptetVirksomheden for el-fagmanden

Et at elementerne i EXIT ZONEs idegrundlag og vision er, at være en virksomhed for el-fagmanden. Dette betyder, at vi har et produktsortiment, som vi selv har præget og udvalgt med fokus på montagevenlighed uden at gå på kompromis med æstetik og kvalitet.
Exit Zone konceptet

INFO UPDATEEXIT ZONE Nyheder

Se flere nyheder

FIND OSRing, skriv eller kig gerne forbi

EXIT ZONE

Lysbjergvej 6
6500 Vojens

Tlf. +45 70 20 68 40
E-mail: info@exitzone.dk

Cvr.nr.: 30801040